Monday, January 3, 2011

New Semester Yaw!

Hai.Hai.Hai.
Assalamualaikum semua.
Selamat kembali ke dunia persekolahan.
Aku selamat tiba di perkarangan KHAR pagi semalam dalam pukul 8 lebih.
Sepatutnya dalam pukul 6 lebih dah sampai.
Tetapi ada beberapa perkara yang tak dapat dielakkan, so kitorang sampai lewat.
Takpe, biar lambar asal selamat.Aku sokong slogan nie!
Sekarang ni, aku telah bertapak di rumah 1-3-10.
Rumah baru.
Bilik baru.
Katil baru.
Housemate semua baru.
Rumate jew lame.Hoyeah!
Jiran sebelah rumah pon ramai classmate & gu kacip!
Suke!Suke!Suke!
Tapiiiiiii bilik untuk sem ini paling.paling.paling tak strategik.
Tak dapat wireless kau!Dem!!
Nasib bukan aku sorang jew, semua membe aku pon dapat bilik tak strategik.
So, for da new sem nie aku akan jarang update belog.
Jarang on9 facebook.
Semuanya kadang-kadang jew nanti.
 Bak kata ayah membe aku, sem nie kitorang terpaksa ‘berpuasa’!
Berpuasa dari on9!
Kami redha!Walaupun dalam hati…gggggrrrrr!
Hanya Tuhan saje yang tahu.
Hari ni kelas aku petang pukul 5-7.
Lambat lagi.
Aku dapat agak dah, kalau kelas petang-petang nie kompem dapat lect. luar.
Takpe, kita tengok nanti.
Till then, chow.
Nak merayap, berkenalan dengan housemate & jiran baru.
Rumate dah kenal dah sem lepas.hahaha;D

Sekian;)

thanks for reading;)

6 orang menginap di sini:

Nur said...

wah dah masuk sem baru...
gud luck ya..:D

cg_mila said...

hehe.tengs zana;D

sugar2 kapas strawberry said...

selamat ke kampus :)

Azwan Aziz said...

bagusla jarang on9...

sila study btol2 ye cik mila...hahaha

cg_mila said...

sugar2 kapas strwbery~tengs yaw!

a.a~hahahaha.bagusla sgt kan.huhu.

cinonex coreyan said...

singah jap..

meh folow..nanti cinonex bagi trafix
http://cinonexcoreyan.blogspot.com/