Saturday, January 1, 2011

Selamat Tahun Baru Yaww!



Hai.Hai.Hai.
Assalamualaikum semua.
Rasanya tak terlambat lagi aku nak wish....Happy New Year guys!hehe;)
Harap-harap tahun 2011 ini akan lebih bermakna dari tahun 2010.
Apa azam korang weh?haha
bak kata p.sedaraku azam tahun ini adalah untuk renew azam taun lepas.unik yaw!ahaha.
nothing much to say.
mood : packing barang.malam ni nak berlepas daa
byeeee!!;(

p/s : flash by ayam

sekian;)

thanks for reading;)

11 orang menginap di sini:

teema chan said...

mlm nih ???!!!

awal nye , aku g pagi esok , pas subuh huhuhuhuhu .

eh kalau sempat aku nk g jupe mu , hahaha

cg_mila said...

huhu.mu nak mari ngn sape?sure?aku pon nak sgt jupe ngn mu sblom g nie.tp itula.ujan.ujan.ujan.men ciku cak pulaaak.kjap ujan, kjap tak.adoooi.

teema chan said...

huhuhu , xtaw la tuu , nnt aku try2 usha time tak ujaaann huhuhu ,

lagi pon teri ajok g jeteh , patu ainun pn denga kate nk g jeteh gok , xtaw la jupe ke dok ainun uh

cg_mila said...

ooow.cmtu kep.xpelaaa.nnt kalo mu bole mari roger aku deh.kalo tak leh jumpe, nt ujung bln 1 nie kite jumpe.hehe;D

Azwan Aziz said...

selamat tahun baru cik mila... :)

cg_mila said...

selamat taon baru.hehe;D

MAPPIAU said...

hehehe selamat tahun baru jugak yea,

azam tahun lepas pun saye tak abis capai lagi hahaha

anyway mudahan tahun ni membawa seribu makna dan keberkatan buat awak okeh :D

Nur said...

happy new year gak..:D

sbg org yg x pernah nak ada azam d thn baru...so no azam..hahahha

cg_mila said...

mappiau~selamat taun baru.hehe.amiiin;D

zana~hehe.x de azam pon x pe.yg dok berazam ni pon tak penah nak trcapai azamnye.ahahaha.

Papa Mifz said...

selamat tahun baru dr papa mifz yer..:)

sugar2 kapas strawberry said...

ada bunga api g2 kat blog nih..hehehe.happy new year