Saturday, January 29, 2011

Gamers

Assalamualaikum.
hai.hai.hai
Lame gila weh tak update belog.
korang pon mesti dah taw kan apa sebabnya.
xceli tengah buat asiment nie, tp curik-curik masa sikit nak update.heee
Hari ini aku dah ada kat umah terchenta, tu la pasal baru bole on9 & update belog nih.
Tapi tak dak apa sangat pon nak melalut.
Sayup-sayup dengaq suara asiment dok memanggil.
Haish, bertimbun-timbun asiment wess.
Dalam dok banyak asiment pon aku sempat lagi dok habiskan masa dengan layan game.
Boleh dikatakan macam kemaruk lah pulak.
Kemaruk cinta dengan game.
Membe-membe aku pon ada jugak yang tengah kemaruk ngan game nie.
boleh dikatakan ni makanan utama kitorang kalau kt hostel tuh.
paham-paham lah yew.

game pertama



game kedua



game ketiga


xceli main reason aku ngan membe-membe aku dok layan game yang tak brapa nk bagi faedah nie sebabnya kitorang x leh berpoya-poya nak online.
so, kitorang menghabiskan masa dengan layan game jelaaaa.
nak on9 mcm org lain tak mampu derr!
wireless lam bilik habuk pon tak dapat melainkan ko berjaga pagi-pagi buta @pon dok bertenggek kt koridor sengsorang.
till then, chow.
nak sambung buat asiment.
yelaa sgt kan.

sekian;)

thanks for reading;)

14 orang menginap di sini:

teema chan said...

hahaahhahahaa
buat esaimen ke on9 ni ?
kompiuss hahaha

cg_mila said...

3 in 1 boh~hahahaha:P

game,on9,asiment!!T_T

Cik Mus said...

wah da start eseimen !

cg_mila said...

start gtu2 jew mus.x leh nk fokus sgt.kna puaskan hati on9 puas2 dulu nih.hahaha;D

teema chan said...

gem ni best best ke ????????

cg_mila said...

semua best!tp aku tgh syok lyn plant & zombie r.hek3;D

Azwan Aziz said...

memang best main game2 cmni... :)

sembil9n said...

kalau perempuan game camtu..kalau lelaki game hebat g...

nsb bek xmain game onlin3....klo x lg lagho~

cg_mila said...

a.a~sgt2 best kot.lalalala~

sembil9n~haha.game on9 x dpt nk men la sbb tak dpt nk on9.kalo tak layan jgk.heee

farhana_acimek3 said...

oohh my mila!!
nk2 game waa..ley wat lpas stress ni..
banyk gila men game..ngeeee...

cg_mila said...

muahahaha.nek ct nie meh amek kt umah.kdg2 men bnda ni pon boleh stress.kakakakaka:P

aimi nadiah said...

dh dpt byk mn trofi?

cg_mila said...

hahaha.trofi??bkn stakat trofi jekk.medal pon dh dpt.HAHA!:P

fairuzhani said...

supercow plg best! hahahha