Thursday, February 3, 2011

Bertunang

Pak pak kepak kepom..pak pak kepak kepom.
Haish, bunyik apakah itu??
mercun kah?merapikah?ha, lu pikir lah sendiri.
hari ni aku & membe p satu majlis taw.
membe aku ini datang dari jauuuuh ooo.
kami plan nak p majlis nie lame dah.
depa semua datang konvoi, 2 buah kete.
1 kete pakwe teeet yang drive, and lagi satu pakwe teeet yang drive.
diorang sampai besut ni dalam kol 1.45 tengah hari oke!
depa semua tunggu aku kat sek.men.keb.tengku mahmud 1.
aku habag suruh tunggu kat dalam masjid takmau dengaq.
kan dah kena u turn balik.
tp x pa la bukan susah sangat pon kan nak u turn.
aku ni jadik tour guide depa la coz depa semua ni x taw jalan nk p umah tuan punya majlis ni.
sambil otw tu, kami semua dok bercakap-cakap la kan. 
tapikan boleh pulakkk..
hadoii boleh pulak terlajak sampai ke depan!!
tu la asyik dok membebel aje.haha
naseb baek terlajak kete jep, kalau terlajak cakap macam mane???
kan x boleh reverse.
tapi td x reverse ah coz kat jalan besaq.
at last sampai la jugak kt umah tuan punya majlis tu.
haish..
aku pon xtaw nak habag apa lagi.
jum kita layan gambaq ah.

mekap time!

kami yang rasmi pelamin ni dulu.wakakaka!!



Ha, ni lah tuan empunya majlis.cantek kan.glow gtu.hehe

orang jauhhh tuu:P

Time sarung cincin.hehe

yang laki malu-malu kucing dow time nih!sumpah aku mmg gelak.lawak.haha

kami balik sebelom majlis habis.
yela kan, kami kan tetamu yang datang paling awal.
so, kami pon balik paling awal la.ehehe
buat temanku yang telah menjadi tunangan orang tahniah dear!
semoga korang bahagia hingga ke jinjang pelamin.
(DAUS & IRA)

kami bila lagi ek???



relax lu ju!!haha:P

sekian ;)

thanks for reading;)

4 orang menginap di sini:

teema chan said...

wwawawawwawawaaaaa tahniaahhhhhh

bukan utk mu tp utk saing mu dehhhh hahaa

cg_mila said...

wakakakaka!!aku tawla.nnt aku nk dgr mu wish untuk aku lop.muahahaha;P

Kembang Perawan 3288 said...

woo gelakkan laki org.hahah
ape yg lawak nye.malu cm ne.

cg_mila said...

hahaha.bukan sy sorg taw yg gelak.habis 1 umah dok gelak.lawak kot.nmpak sgt yg dye malu.kui3;D