Saturday, December 11, 2010

Special Edition

Salam semua. Malam nie kan aku happy sangat-sangat sebab dapat jumpa dengan guru kelas masa darjah 6 dulu. Kami panggil dia dengan panggilan tcer Amy. I heart u tcer Amy. Kalau korang nak tahu, masa kat sekolah dulu, sekolah kami ada buat program anak angkat taw. Seorang cikgu 2 orang anak murid yang dijadikan anak angkat. Haa. Mesti korang dapat agak kan.hehe. Aku ni salah seorang daripada anak angkat tcer Amy taw. Beliaw nih merupakan guru kelas kami dan juga mengajar subjek Omputih (BI). Memang dah lame kami tak bersua, dekat 7 tahun beb! So, malam td kiranya kitorang buat reunion kecil-kecilan jelah sebab ramai yang tak dak. Ada yang pi penang lah sebab pertandingan dikir barat. Ada yang p HUSM lah sebab sedara sakit tenat, & ada jugak yang tak dapat hadir sebab masalah transport. Kami kan boleh dikira sebagai anak-anak kecil lagi. So, mak bapak tak bagi anak-anak kuar malam especially anak dara la kan. Anak teruna nih kira oke lagi. Lagi-lagi kalau yang dah ada lesen. Boleh jew kuar bila-bila masa. Then, kitorang pon gather lah tadi dalam lingkungan 15 orang. Boleh dikatakan separuh daripada kelas dulu lah yang dapat hadir. Meriah woot. Alang-alang beliaw dah datang sini kan, apa lagi kitorang pon serbu jelah. Kalau tak bila lagi lah dapat jumpe kan.

Tapi malam nie aku tak nak upload lagi gambar-gambar yang disnap tadi. Tak dak mood nak upload gambar gara-gara gambar yang diambil semuanya agak blurr. So, siapa yang patut dipersalahkan di sini? Fotografer ataupon kamera yang patut dipersalahkan.Hmmm. Tak nak pikir banyak-banyak, kita stop dulu bercerita pasal reunion kecil-kecilan nih. Esok bila aku dah dapat pic-pic yang meletop daripada kengkawan yang turut snap pic tadi, aku akan upload terus kat cni wokeyh!ehehe. Malam ni aku just nak share dengan korang pasal satu cerita korea. Actually cerita ni aku dah post kat entry nih (SILA KLIK).. Tapi ada something yang special yang harus aku uar-uarkan kat sini. Lebih-lebih lagi pada korang semua yang memang fanatik gila bangang dekat cerita korea and mamat-mamat korea. ( Oh tidak aku terasa!)

Kalau korang semua nak tahu. Cerita yang aku nak cakap ni adalah mengenai cerita PLAYFUL KISS. Dan korang tahu ke tak, nak tahu ke tak? Cerita nih sebenarnya ada sambungan dia. Kiranya macam Special Edition lah. Waaaah. Sape yang tak clear lagi apa yang aku bebel kat atas tuh ni aku nak kasitaw lagi sekali, nak tahu tak, nak tahu tak cerita korea nih ada sambungan weih!sambungan!sambungan!wooot!best siot. Itupon aku dapat tahu lepas membe kepada membe aku yang bagitahu. Melompat-lompat aku masa tuh bila dapat tahu ada special edition. Gila kentang putar ah. Terkejut doe! Dahla aku baru je melayan cerita tuh sampai boleh terbawak-bawak dalam mimpi. Hahaha. 

Playfull Kiss



Sweet ouh!


So, bagi sesiapa yang nak tengok special edition nih, senang jew. korang boleh tengok kat Utube aje!bukan redtube okeh!WARNING!jangan sesekali bukak redtube & jangan sesekali mencuba untuk mengetahui apa yang terkandung di dalam REDTUBE tuh. Ingat taw aku dah kasi warning awal-awal lagi taw. Kalau korang degil, korang bukak jugak REDTUBE tuh aku tak nak tanggung ape-ape hal yang berlaku (aku bet korang mesti curios nak tahu apa benda REDTUBE tuh kan.betol x?.bagi sesiapa yang dah tahu takpelah).

Aku nih memang jenis yang suka share maklumat dengan orang ramai. Cewah, ayat tak leh blah langsung. So, kat bawah ni aku ada letakkan link untuk korang menuju terus dekat special edition tuh. Kejap jek cerita untuk special edition nih. Dalam 10-15 minit gitu. Dia ada sampai 7 edition taw. Setiap edition tuh ada bermacam-macam tajuk. So, korang bolehla usha-usha ye lepas nih. Tapikan, make sure korang tengok drama dia yang 16 episod dulu baru tengok yang special edition nih. Sebab yang special edition nih sambungan dia taw. SO, kalau korang terus tengok yang special edition nih memang korang takkan rasa feeling yang aku rasa.muahahaha.

 Link untuk terus terbang ke utube special edition PLAYFUL KISS : SILA CLICK DI SINI. 

p/s : sila perhati betol-betol ya di mana anda perlu tekan untuk dapatkan subtitle.mesti ramai yang tak perasan.kena tekan CC taw dekat bwh tu nanti.

Aku harap korang semua enjoy tengok drama nih. Sebab aku memang syok habis.hehe. Lagi-lagi bila terpandangkan muka Baek Song Ju ( Kim Hyun Joong) dalam cerita tuh. Korang pon mesti tergila-gilakan mamat korea nih!kompem!haha.till then, chow.


Kim Hyun Joong

Sekian;)

thanks for reading;)

7 orang menginap di sini:

Cik Mus said...

aaaaaaaaaaaaaaa. apa itu redtube ? kahkah (siyes doe xtahu)

cg_mila said...

waaaaaaa!jgn bukak taw.warning dah kasi.hek3:P

Cik Mus said...

pergghh, tp citer ni mmg best r !

cg_mila said...

pergh!!da cek ek?ish3:P
cite nih memang best gile ah:D

hatima said...

ceh , bwat aku jeles lagi -.-

.::: Princess MOMOY :::. said...

waaaa...sangat suke
sweet sangat
Dear tolong support Momoy dari kumpulan 10 juga yer No. 382 di BPM yer. Much thx
MY RECENT POST : ETUDE HOUSE - Korean Cosmetics

Jangan lupa VOTE di BBPM No. 382 !!

cg_mila said...

tima~muahahaha.tulah mu.bila lah nk mai umah aku nih.hehe

princess momoy~heee.mmg cwit gile.oke dear.i will vote for u:D