Sunday, December 12, 2010

Memori Terindah Kami Semua

Salam pembaca semua. Seperti yang telah dijanjikan semalam, hari ni aku nak upload gambar-gambar yang telah disnap oleh aku dan kawan-kawan aku ketika majlis reunion pada 11.12.2010.. Reunion ni diadakan sempena nak jumpe dengan guru kelas kami iaitu Tcer Amy yang juga mengajar kami semasa sekolah rendah dulu. Dah 7 tahun kami tak bersua. Tapi first of all, sory sangat-sangat sebab mostly gambar yang diambil adalah blurr. Memang aku ada cakap semalam kan, yang pic dalam kamera aku semuanya agak blurr. Aku ingatkan membe-membe aku punya pic tak blurr, tapi blurr jugak weyh. So, tak tahulah nak salahkan sape. Mebi ada something wrong somewhere nih.hehehe. (korang mesti pikir yang aneh-aneh nih.sebab aku pon ada pikir cmtu gak.seriau weyh.) Oklah. Daripada aku dok melalut panjang-panjang kat sini rasanya baik korang terus mengadap gambar-gambar di bawah ni. Gambar-gambar ini jugak telah diedit oleh aku dengan menggunakan PICNIK sahaja. Aku tak mampu nyah nak guna Adobe Photoshop segala.hahaha. Saksikanlaaaaaah.


sesi jejak kasih.wuwuwu T_T


sesi mengingat kembali nama xstudent.heee:)


Duduk dari kiri : Wani, aku, Tcer Amy, My Mum ( Cg.Rumlah) , Cg.Mahani, Pihah
Berdiri dari kiri : Suheil, Nazmi, Achik, Hamdan, Khairi, Azhan, Afiq & Ezie


alang-alang gambar dah blurr, aku edit la biar jadik camni terus


tcer amy yang duk tepi aku tuh.hehe


sesi menjamu selera


jangan ingat aku minum je taw.habis spinggan mihun dah aku cekik.haha


wah!makanan dah nak licin.memang perot giant lah kaum kerabat aku nih.


wani.tcer amy.aku


wani.pihah.aku.tcer amy.my mum.cg.mahani


naughty boys!(bak kata tcer amy semalam)haha.


candid pic


me wif tcer Amy
Happy sangat-sangat semalam. We all have a great time last night.
till then.chow

sekian;)

thanks for reading;)

15 orang menginap di sini:

Cik Mus said...

afiq ! haha

cg_mila said...

haha.kenal ke yunk??:D

Cik Mus said...

tak ! haha

cg_mila said...

haha.i ingtkan u kenal dye mus woii.hahaha.nape tulis nama dye kt atas tu.sbb ensem eyh?haha:P

p/s : i bole ejaskan.smlm bru dye ngaku x dak aweks.ahaha:D

Cik Mus said...

sebab comel ! kihkih

cg_mila said...

muahahahaha!!!bkn stakat comel taw tapi hensem.hik3:P

Heidi Shafiq said...

wow meriahnye.. :)

farhana_acimek3 said...

jejak kasihh wuhuuu sooo sweeettt

Cikgu Shura said...

nak jugak!! hahaha.ade kosong lagi kan?wuuu

cg_mila said...

heidi shafiq~ memang meriah!hee:D

fana~hehe.jejak kasih stelah 7 taun x brjumpa.cwit bangat!:D

shu~ko nak apa weyh?ap yg kosong tuh?wakakakakaka!:P

hatima said...

waaaaaaaaaaaaaaaahhh , salu jek reu korang nih haha

cg_mila said...

hahaha.bkn slalu dah.mmg kewajiban taw.ngeh3.lpas ni ad lagi plan.lg bek punye.hahaha:D

FADZLIN FAUZI said...

teacher amy !! awww, sumpah jeles... mana aci ni, lin xde.. kena buat lgi sekali ni. hehe

cg_mila said...

hehehe.insyaALLAH lpas ni ad lg.hehe:D

hacker said...

http://hackerz91.blogspot.com/

awk..ni blog sy yg btol...blog yang awk follow ri tu sy x update dh..dah rosak..ni link baru..banyak info mnrik tntg laki n pmpn...