Thursday, December 16, 2010

You're Beautiful

salam.hai pembaca semua.anda apa khabar dong?harap semuanya sihat di samping orang tersayang.xceli, dah agak lama aku tak update belog ini.semuanya gara-gara cik hatima lah!jum kita salahkan dye ramai-ramai.jum serbu belog dye ramai-ramai. Jum serang CIK HATIMOT. hahahaha. sori yer cik timot, tetiba teremo kejap =.=

Entry kali ni aku cuma nak menghebohkan keadaan sebenar aku di mana aku sedang hangat dilamun cinta. Tetapi bukan dilamun cinta bersama manusia tetapi dilamun cinta oleh muvie-muvie & drama-drama korea.yeah!disebabkan aku baru sahaja mengambil cerita dari cik hatimot dengan menggunakan external beliau, maka terlalu banyak cerita yang telah ditransfer masuk ke dalam lapy aku yang tak seberapa besar GB nya.kami saling-saling bertukar cerita yang telah dikutip semasa masih berada di nun sane.

buat masa sekarang aku sedang hangat melayan drama korea yang dinamakan You're Beautiful or He's Beautiful setelah berhempas pulas menonton Playful Kiss yang memang cantek menarik tertarik kau memang da BOMB!so, disebabkan aku asyik melayan cerita-cerita korea ini maka belog ini aku ketepikan buat sementara waktu.Jum layan gambar-gambar drama nih.


You're Beautiful


A.N. JELL

Motif utama aku sangat berminat untul melayan You're Beautiful ni adalah disebabkan seorang aktor yang amat kachak bagiku!suke sangat tengok dye nih.First time aku tengok beliaw nie dalam muvie DO RE MI FA SO LA SI DO.pergh!hebat doe!suka sangat tengok beliaw dalam muvie tuh.hensem!auuuw=.=


Jang Geun Suk


yang tengah-tengah tuh, perempuan taw.heee:D




till then, aku chow dulu.nak kena masak pulak.lepas tuh, nak sambung men-men cinta dengan dye nih.teheee:D

sekian;)

thanks for reading;)

4 orang menginap di sini:

teema chan said...

yeay die memang hensome ! heheheheheehhehehee

cg_mila said...

yeah!aku taw.hahahahaha:D

Cik Mus said...

dah tgk dulu awal sem 3 ! haha

cg_mila said...

ooooh da tengok ey!tak gtaw pon.hahahaha.xpe2.i pon nak habiskan cter nih cepat2.bnyak lg yg tengah tggu turn tu.wakakakaka!:P