Thursday, March 8, 2012

Saya rindu

Rindunya mereka..hanya itu sahaja yang dapat kulafazkan buat masa ini..3 bulan lepas hari2 ku diceriakan oleh mereka dengan gelak tawa dan keletah yang lucu..sukar untuk digambarkan.hanya mereka yang pernah melaluinya sahaja dapat menggambarkan perasaan rindu tersebut.kadang2 aku memandikan mereka, menyuapkan makanan untuk mereka, memakaikan baju mereka, dan juga mendodoi mereka tido.sepanjang 3 bulan perkenalanku bersama mereka sudah cukup untuk membuatku menyanyangi mereka .tetapi bagi mereka adakah diriku cukup dikenali.sudah tentu tidak.kini hanya gelagat mereka yang sempat ku rakam di lensa kamera henfon ku sahaja yang menjadi tatapan tiap kali aku rindu pada mereka.

Teringin di hati ingin menziarahi mereka untuk mengubat rindu yang lara tetapi kekangan masa dan kenderaan membuat diriku terpaksa bersabar buat sementara waktu.EISYA, FATINI, DAMIA..tunggu cg MILA datang taw!:D

eisya :btw bukan senyum tu taw.tp duk jilat aiskrim.haha

budak bijak ni.cepat pikap!maklumlah anak permata.hehe



fatini
budak kat atas ni mcm lawak lah jugak.mak dye cg kat tempat ktorang praktikal tu..so cg2 lain n termasuk ngn aku memang panggil mak dye dgn panggilan k.mah / mah /cg.mah... boleh pulak dye join sekaki pnggil mak dye dgn nama tu..mmg gelak guling2 1 bangunan tu bila dgr fatini pnggil mak dye dgn nama 'mah' tapi pnjg la ckit sebutan dye 'maaaah'


damia 


kuat melalak budak ni.eh bukan kuat melalak cuma suara jew kuat tyme dye melalak.menangis kt dapur pon budak2 lain tgh tido dlm bilik pon boleh terbangun kalu dgr suara budak ni.terer x terer.hehe.cg2 kt situ ckp ni kes sbb masa  mak dye tgh mengandungkn dye mak dye bnyak sgt melalak kt budak2 degil.itu yg menurun kt anak tu.kui3

actually 3-3 orang ni anak cg kt tmpt aku praktikal.seronok habiskan masa melayan kerenah diorang ni.nseb ada mak kt sne so ktorang (aku n my partner) kna behave la sikit kan.x leh nk ngade2 cium bnyak2.tp banyaaak jugaak ktorang mintak kiss even mak diorang ad dpn mata.haha.x sbr nk jumpa lg.insyaAllah ;)

thanks for reading;)

5 orang menginap di sini:

Azwan Aziz said...

kena cepat2 kawen la..leh dpt anak sendiri..hee :)

SHURA said...

saya pun rindu... untung lah dekat!! :(

cg_mila said...

a.a : belom ad calon lg lah.hehe:P

shura : nt dtg terengganu lg taw.lg dkt dgn org kelantam!hahahaha;p

ariff al-baqi said...

bagusnya cikgu..

cg_mila said...

arif : practice utk masa dpn jugak.heee