Thursday, December 30, 2010

Kalendar Akademik


Salam semua.
Gambar di atas merupakan kalendar akdemik untuk pelajar upc.
Attention kepada cik hatimot, semester break da start 14 May, which mean 26 May (buvday aku) da boleh sambut kat umah.yahoo!google!mozilla!suke.suke.suke.hehe.
Attention kepada yang belom ketahui lagi, cuti semester bagi sem depan adalah selama 3 bulan lebih.So, korang da boleh pikir apa mau dibuat time cuti nanti.hoyeah!gilak kau.3 bulan lebih dowh.huhu
Aku takde mood nak pot pet banyak-banyak kat sini.
Nak prepare mental & jasmani cukup-cukup.
Mood aku lebih ke arah nak hargai masa yang ada bersama femili terchenta.wuwuwu=.=
Luse da nk nek flight.ok.bye!

till then, chow.


p/s : pic kredit to k.bain:)

sekian;)

thanks for reading;)

16 orang menginap di sini:

teema chan said...

baik lah cik milah , bole smbut , haha , tp aku buat short couse mase 3bulan cuti uh , kire lebey kurang sebulan je aku duk rumah , hehehe

anda di tag :D

cg_mila said...

short couse tu ap benda wess?huhu=.=

Cikgu Shura said...

tak taw nak buat ape 3 bulan lebih!!!!!!!!!!!1

cg_mila said...

jum buat amal ibadat.jom p UMRAH!heeee;D

teema chan said...

aku ambek subjek yg aku belaja part5 nnt time belaja short course tuh hhehe , jimat la nnt mase aku part5 heheheheheh ,

cg_mila said...

ooooo.camtu kep.dhtu kirenye mu x dopla nt.huhu.bru nak ajop mu kije skali ngn aku.wuwuwuwuwuwuwuwuwuwu=.=

cacing said...

selamat menyambung pengajian ;-)

cg_mila said...

tenkiu.ehehehe;)

E.d.Y said...

amboi...belum apa2 dah fikir pasal cuti..huhu

Azwan Aziz said...

sem blom bukak dah pikir pasal cuti eh?huhu

asal xde time dating dlm kalendar tu?hahaha

sugar2 kapas strawberry said...

my academic calendar da berubah :(
tp yg bestnya masuk third year bulan 5..hoyaeah!

cg_mila said...

edy~hek3.bukan apa.ct kali ni terlebih bnyak.lagi bebal la otak dok lame2 kat umah.huhu.

a.a~itu dh mmg kewajipan.hahaha.itu tak perlu kot.kt sne takde sesiapa.kui3;p

sugar2~ouh.bestla 3rd year dh msuk bulan 5.kitorang ct kali ni mcm 1 sem extend taw.lame sgt.huhu

Azwan Aziz said...

iyeke xde sape2? masuk sem ni ade la tu...hahaha

cg_mila said...

hahaha.mmg ada.akan ada asignment yg blambak!huhu=.=

saya_arief said...

kejap je tuu..
hoho..

cg_mila said...

yelaaa kot.haha;D