Friday, October 29, 2010

Timbang Berat


Berapakah berat badan anda??Siapa sudi nak kongsi berat badan dia sila tulis kt komen yep!hehe.

TAPI..
entry kali ni aku bukan nak crita pasal berat badan aku ke hape.Tidak sama sekali wokeyh!

CUMA..
Baru jew kjap tadi aku dpt tahu yang belog kita nie boley timbang (for those yg ada belog lah). Ya Ampun!!aku bru taw.samdol betol la kaw.wakakakakaaka!!

aku dapat timbang belog aku nie pon melalui belog yang lain.

DAN..
Ini adalah hasilnya..


(sila zoooooooooom)

mengikut tuan empunya belog NIH, berat belog tak patot melebihi 100kb..sebab 6t ambil masa yg agak lama untuk loading.TAPI, korang tengok belog aku brapa banyak berat.Ha tudia, dekat 200kb jugak beb!

TAPI,
takpelah, janji boley loading gak dpd fail terus nak loading kaaaan..

p/s : so sape2 yg nk try timbang berat belog dye boley la check ini belog nih..


Sekian;)

thanks for reading;)

4 orang menginap di sini:

Cik Mus said...

saiz blog saya 89.2 KB ! hehe

cg_mila said...

hehe.gud2.maintainkan beratnya.jgn overweight mcm belog bdk tuh.wakakakakaka:D

hatima said...

tp berat saye tuuuututttuutt 67 pecaye x ?? hahahhaa

cg_mila said...

tipu3..haha