Friday, October 8, 2010

Fanatic Belogs

Hye guys.Tajuk entry tak ley blah langsung.hihihihi.Tapi entry kali ini sekadar ingin mengkongsi (abaikan jika ejaan salah) beberapa link belog yang memang femes emes kat alam maya ini.ngehehehehe.apa lagi jom kita explore.kui3

Pertama sekali belog yang selalu menjadi kunjunganku..hek3.



Ma feveret belog nie okeh!Belog nie tuan empunya bernama Diana Ishak. Tapi beliau bahasakan diri beliau dengan Kak D aje.simple mimple jep.aku tak de la kenal sgt dengan kak d nie.tapi best woot bc belog beliaw.buat hatiku gumbira.kalo baca entry dye yg lepas2 pon kompem tak buhsan. hehe. so, kalo korang nak rasa macam yg aku rasa sila2 lah bukak belog beliaw.bg dak2 upc yg bc entry aku neyh, kak D nie slalu dtg upsi tao!ad klien dye kat sini (tapi bukan aku) hek3.




Then. Bloggers yang kedua yang memang aku suka baca belog beliau adalah adik Irine yang cantek molek.cute miut!hehehe.Si dia yang gorgeous nie memang suka sangat bergambar dan menggemari PINK!hehehe.beselah bdk2 pompuan.tapi beliaw nie bkn sebarang budak.hehe.femes emes nie kaw!masok magazine, surat kabor dan macam-macam lagila.aku rasa ramai kot yang memang mengenali adik irine neyh.pape pon, lagu-lagu yang berkumandang kat belog si budak gorgeous nie memang cun!suka dengar banyak-banyak kali.kekadang aku pon ad cekau lagu dari belog dye.hehe





Lepas tengok belog adek, jangan lupa pulak nak bukak belog abang kesayangan si gorgeous nie.hehe.nama abang irine nie, aizul..boley tahan beb!gggrrrrr!haha!tyme aku tengah taip entry nie, aku juga tengah melayan lagu yang mendayu-dayu di belog beliaw.sungguh rancak!!rancak kew??ha, yg tu aku tataw.korang bukak link yang aku bagi then dengor!hehehehe.setiap kali beliaw update entry baru, kompem banyak gambor2 kerna beliaw nie seorang photographer.hehehehe.suke nengok beliaw ambek gambor!chantek!!!phew..




Tuan empunya belog nie pulak tak lain tak bukan, mesti ramai yang kenal.Yelah sape yang tak kenal dengan si gadis jelita yang diberi nama Hanis Zalikha (tapi beliau gemar memanggil diri beliaw HAMIS).hek3.nakal la u nie hanis.btw, kitorang sama umur taw, tapi x mengenali antara satu sama laen.ahaks3:P..si gadis jelita ini juga seorang student yang pintar & seorang model yang gorgeous!suke tengok pic2 beliaw yang memang mantop!dressing pon cun melecun.hek3.apa lagi yang korang tunggu, cepat2 bukak link beliaw.hehehe;)




Seterusnya, belog yang sentiasa menjadi mangsa aku adalah belog si hafizcakapmengarut.blogspot.com!hek3.si dia nie memang sangat2 mengarot!!!apa yang beliaw mengarot?ha, yg tu aku malas cakap.korang chek out la sendirik!hehehe.dan apa yang aku suka bab belog dia nie, komen-komen merapu adalah sangat dialu-alukan!makin dilayan mengarot beliau, beliaw makin menjadi-jadi.tapi kite layan jelaaaa..untuk kebahagiaan bersama.hehehe.ha!lagi satu, beliaw nie pon suka letak pick kat belog beliaw.tapiiiiiiii, korang jangan harapla nak tengok muka beliaw yang real.kenapa??nak taw kenapa.ha, yg tu aku tataw!!tnyelah beliaw sendirik.haha. 





Beberapa hari lepas, membe aku suggest suruh baca belog beliaw nie.katenye belog ni sangat-sangatlah best!awok pon apa lagi, terosla mengecheckdiout!haha.yeah!memang best!banyak informasi-informasi mengenai JEPONG!(jepun) memandangkan beliaw sekarang tengah stadi kat jepong.hek3.bestla beliaw!agak banyak pengalaman yang diceritakan di dalam belog beliaw pasal jepong.kalu korang nak tahu dengan lebey lanjut.sila-sila lah kunjungi belog beliaw.




Selain dari belog mereka-mereka di atas, belog-belog kawanku juga tak kurang hebatnya!hoyeah, kasi ciuman kat aku okeyh.muaks.lagi-lagi belog ciqgue shura yang memang selalu mantop dari segi isi, huraian dan rumusannye.korang memang tak kering gusi jika baca belog beliaw.menanges pon boleh!sume2lah, nak gelak guling2 pon boley.ada jew idea2 yang mantop.bagi aku beliaw nie kalo masok raja lawak pon boleh!!haha.tapi, aku taw hatinya dah terikat dengan permata Negara!hek3.oke.pape pon jangan lupa bc belog beliaw!hehehe.  





Hai cik mus..hehe.ni sorang lagi membe aku yang sudah lama berkecimpung dalam bidang belog sebelom aku dgn ciqgue shura menyusulnya beberapa tahun kemudian.hehehe.beliaw neyh, memang rajen update belog.almaklumlah, wakil debat upsi.mesti banyaklah idea2  yang ingin diluahkan di belog beliaw.hehe.sape-sape yang terasa ingin berdebat dengan beliaw, sila-sila lah mengunjungi belog beliaw dan ajak jek teros kat chatbox tuh “jum lawan debat.ada kau berani?”.hek3.




Hatima!i miss u a lot dear..hek3.nie sorang lagi, (brapa banyak kali sowang la der, ni da 2 oke)..hehe.oke2.hatima husna suhaidi nama diberi.membe skola lama & membe sekampong!.hehe.beliaw nie memang heppy go lucky and sporting beb!dlm 2mggu lepas beliaw officially dah nek pangkat jadik makcik.tahniah weyh!hehehe.belog dye pon best!!ad jek idea2 bru yang nak diupdate.hehehe.1st tyme aku mula2 berkecimpung lam dunia belog nie, dye la yang ajak aku.hehehe.dye jugak yang ajar aku.tengs a lot dear!mish u damn.tak sabar nak men ngn anak buah mu!hehe.eyh2, lupe nak nanye apa nama anak buah mu tu??hehe;)

Last but not least, tak lupa jugak dekat membe2 upsiku yang makin ramai berkecimpung dalam dunia belog..AWIN, FANA, RADHI dan yg len.korang punya belog sangat2 bagus. And I LIKE it.hehe.banyak info2 yang berguna yang diselitkan dalam belog diorang.rugi kalu korang-korang sume tak baca.hehehe..so, jangan lupa isi masa lapang korang dengan membuka link-link yang ditulis kat bawah nie.hehe



BELOG RADHI





sekian;)

thanks for reading;)

7 orang menginap di sini:

Cik Mus said...

Suka blog yang kat atas tuh... xcept irine..haha.tp dia mmg cun giler r. blog abg dia penah buka sekali je sbb die hemsem. Blog zack pun sbb terdengar ju ckp aritu. blog hanis dah tak berapa skang. Blog kak D sekali je kot. Blog shura bengong...haha..blog mila penuh informasi..kihkih !

cg_mila said...

hehehe.tenkiu mus.ce dgr lagu kt belog abg irine tuh.best gilerrr.layannn.hehe;)

h said...

beliaw bernama muhammad az-Zahin bin muhammad amir , hehehhe . trimas sbb puji aku byk byk hahahahhahaa

cg_mila said...

wah!sedapnye nama.beby laki rupenye.hek3.same2.ko mmg bnyak tlg aku.hehehe;)

radhiahdali said...

yeyy!!!blog ak t'snarai.walpon nme nyer je, xde gambo =_='..hahhaa..

cg_mila said...

hek4.radhi!!mila da edit balik.da letak gambar dh.hihi.ari tu tenet lembap tu, yg x ley nak letak sume gambar.hua3.sowie yunk;)

green apple said...

Ohhhhh upsi rupanya diaaaaa