Monday, September 27, 2010

Roti Orang

Semua olang suka makan loti (roti)..Wa pon suka makan loti juga maa..Law x de makanan lain, memang wa carik loti je maa..Makan loti pon da cukup kenyang maa..Ari ni wa pose maa..Tapi its oke maa, wa tetap nak update belog pasal loti maa..Wa cakap sama lu la, law lu memang fanatik dengan loti jgn bcala entry wa nie.Kang nanti terus anti dengan loti maa..Haish, hudoh bebenor bunyik ckp cam gitu.Oke dah!Kita cakap tulis bahasa baku oke.

Roti yang sudah biasa dilihat di sekitar kita.




Mesti korang semua da biasa makan & teringin nak makan roti-roti seperti yang tertera diupload di atas kan.Aku pon teringin nak makan di saat ini.Tiap-tiap hari pon sanggup makan.

TAPI......kalau seperti yang di bawah nie cmne plak??still mahu makan?ada hati nak makan??


gambar pendahuluan..!boley agak tak apa yang kat tangan beliaw 2??wa ckp sama lu, itula loti olang (roti orang) oke!
amacam?cantik x??wa ada bnyak lagi nie gambar mau tunjuk.sabar-sabar.


ini juga gambar loti olang maa..waaaaa!gelinya.!!!x sanggup wa nak makan!ada mata.hidung.mulut.dan juga gigikah itu???OH NO!rasa macam makan orang yang dah mati jep!huhu


Ini gambar roti orang jugak!!nampak x?berbungkus macam roti-roti biasa.Haish!aku sanggup kebuluq kot daripada mamam roti cenggini.


waaaaaa!gambar nie x ley blaaaah langsung.boley pulak buat roti bentuk mcm tangan orang.eeeeuuuwww!!geli kot nak makan!


FYI, roti-roti orang kat atas nie masuk Guiness World Books Of Record 2006 oke!

Roti yang jarang sekali tak pernah dilihat kot di sekeliling kita.uhuuuu~


adik-adik, sedap kew roti orang tue???uuhuuu~

Oke dah!no komen.tapi sedap hingga menjilat kaki kot!huwaaaaa T_T.

Sekian;)

thanks for reading;)

7 orang menginap di sini:

h said...

geli !!! -.-"

cg_mila said...

haha!taw x pe!eeeeuuuuuuwwww!!!!!geli sgt~uhhhuu

Cik Mus said...

eeyeeewwww

farhana_acimek3 said...

scaryy maryyy kowttt

cg_mila said...

mus ~ euw!oke titik.
fana~gile scary weyh!ade ke patot buat roti cm gitu.uhuuhu

aimi nadiah said...

sgt geli.. loya tekak ku ini.. jgn teringat ms nk mkn roti dh la.. haha..

cg_mila said...

hehe.betol3 aimi.mintak sgt2 jgn tringat psl roti nie tyme mkn roti biasa.tp bolehkah??haha=p