Tuesday, August 31, 2010

Feeling Good


First of all, Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan Yang ke-53 buat seluruh warga Malaysia.Saya amat bangga dapat menjadi warganegara Malaysia. I luv Malaysia.

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Merdeka ! Merdeka !
Tetaplah merdeka
Ia pasti menjadi sejarah

Tanggal 31
Bulan lapan lima puluh tujuh
Hari yang mulia
Hari bahagia
Sambut dengan jiwa yang merdeka

Mari kita seluruh warga negara
Ramai-ramai menyambut hari merdeka
Merdeka !
Tiga satu bulan lapan lima puluh tujuh
Hari mulia negaraku merdeka

Akhir kata Salam 1 Malaysia.


Out of the story mory above.Tak de kaitan langsung oke!tapi sje nak selit, nak luahkan perasaanku;)


SITUASI : beberapa minit sebelom aku menghupdate belog.
Actually malam ini hatiku terbuai-buai seperti di awangan (mcm pic kat atas.hehe)..Seperti bunga api yang telah dilemparkan di awan menghiasi keindahan malam.Entahla, pada awalnya biasa sahaja.Mesej masuk, mesej delivered.Tak rasa pape pon.Cam biasa jela.Then, makin lama makin berdebar-debar ketika type msj yg last-last td.Tetiba macam-macam soalan pulak yang keluar.HAHA!Aku sendiri pun cuak doe!Naseb bek empunya badan tak de depan mata.Lau tak mati aku.haha.tapi, satu jew ayat nie boley buat hatiku berdebar-debar (aku)"xceli, takot jatuh ati la..ha3.:P.k.nite"...then, (si dia)"nape nak takot lak.kalau jatuh ameklah.ha3, jodoh pertemuan tuhan tentukan.ok gudnite;)


Ok.sekian.

thanks for reading;)

2 orang menginap di sini:

h said...

milah . happy national day :D

cg_mila said...

tima!hepy national day too;)