Thursday, June 3, 2010

Dunia IT

Oh IT!!Zaman skunk.sumer org da celik IT kn.Even minah2 INDON skali taw.Datang Malaysia bkn jadik bibik jew taw.Kadang2 tu kalu da free, habis dh buat kija.On9 jew memanjang.hahaha.so, entry kali ni, aku bkn nk cter pasai minah endon oke.haha.aku just nk kongsi pngalaman aku mula2 bergiat dalam industri IT nie.haha.


ha!ni la dye.laman sesawang yg 1st skali aku sign up.Aku rasa tyme tuh mmg femes la friendster nie.Mmmg ramaila membe.Kalu on9 jew.Terus bukak friendster.Sumpah!Mmg friendster jew yang aku taw masa tuh.Lagi2 membe ramai kan.Of kosla slalu nk bukak.Berbalas2 kumen la katakan.haha.Tapi skunk aku boley rasa bahawa friendster sudah makin dilupakan.Sumpah!Mmg da lame giler tak bukak.Entah brapa taun da.haha.Memang la kau Syamilah!Bagai kacang lupakan kulit betol.huhu.


then, upgrade skit.Lpas masuk U.Baru aku taw benda alah nie pon ada gak.Function dye lebey kurang macam Friendster.hehehe.So, diksebabkan ramai membe2 U aku yang ada bnda alah nie.Aku pon suwuh diorang ajarkan aku cara2 nk gunakan MYSPACE nie.haha.MYSPACE nie aku rasa best skit dr Friendster.So, sejak dari itula Friendster makin dilupakan.hua3.Sowie.aku tak bersalah oke!Myspace yang bersalah.haha.


then, muncul plak la TAGGED nie.Aku pon sign up jelar.hehe.Yg nie akak housemate aku yg ajar.Dye suwuh aku sign up coz dye cakap best la jugak sposen.Aku mmg blurr ag tyme tuh sal bnda nie.terus jela sign up.Tapi ramaila la gak membe2 aku.Ish3.Bnda2 cmnie mmg laku kan.Sign up jew.Mmg untung la sape yg buat bisnes cam gnie.hehe.



Last but not least...tadaaaaa..hahaha.FACEBOOK mulai muncul ketika aku sedang bergiat bersama Myspae & Tagged.ahaha.aku mulai tertarik dengan fesbuk n then terus jew sign up.Best ke x, tataw lagi la tyme tuh coz ta ramai pon membe.Diowang pon baru jew jugak nk sign up.hahaha.Tapi....makin lama aku on9, mmg aku boley rasa yang aku asyik berfesbuk jew dr on9 mende len.hahaha.so, smpai skarang aku masih setia bersama fesbuk.Tiap2 masa asyik bersama Fesbuk jew.Kalau tak bersama sehari rasa mcm tak jumpe stahun doe!haha.melebey da tu oke!Korang pon mesti taw kn nape Fesbuk nie best sgt dr benda laen.hihihi.



jeng3....Lastly benda nie la yang aku blaja daripada membe rapat aku kt kg halamanku ini.nak tgok blog dye CLICK HERE...Dye pon baru gak stat berblogging masa tuh.So, aku follow jela dye.ish.masa mula2 mmg tak fasih.mmg tak tahu apa nk tulis.No experience kn.hua3.tapi aku kesah ap.Aku blasah jew apa2.Janji aku hepy!hahaha.

Konklusinya ( ayat tyme exam SPM!)..Skema betol!STOP berskema!haha.skunk nie, aku asyik luangkan masa ku dengan berfesbuking n berblogging.yang len2 tue aku mmg da x bukak.rasa cm nk delete jew akaun2 yg len tue.tapi sayang la plak.manela taw kot2 berguna pada masa hadapan.who will know.rite.

Sekian

thanks for reading;)

0 orang menginap di sini: