Saturday, February 11, 2012

I'm BACK

Assalamualaikum dan selamat bersua kembali :)


Kenapa baru timbul ni ha???
Lama gila kot aku privatekan blog ni konon2 busy lah sangat kan =,= .. (tapi memang bz pon)
tapi ada beberapa reason lain jugak kenapa aku privatekan.sebab aku malas++++++!haha. (CHECK!!)

Kenapa tetiba rasa blank je otak ni??
itula kau.orang lain ada blog reti jugak nak berupdate, ko spatah hareeeem x update.taun lepas berapa kerat jela post aku.owner rajiiin sangat kan nak buat camne.haktuiih
(CHECK!!)

bagaimana kondisi sekarang??
alhamdulillah aku baru sahaja menamatkan status bujang aku 2 hari yang lepas. sekarang ni aku tengah honeymoon. dalam 6 hingga 7 bulan jugaklah aku maduuubulannn kat rumah.kira macam jobless jugak lah.tp x pe la, nak cover balik yg 3 bulan lepas. macam nak mati kerja!haduiii
(ada yang nak termuntah baca ayat aku yg atas tu??)
act. mcm ni aku baru je habis praktikal untuk zaman diploma aku.kiranya aku dah tamat pengajian dalam bidang diploma.dan tengah bergoyang kaki di rumah.HEAVENNNNNN! 
(CHECK!!)

sekarang ni pun aku tengah bermalas-malasan atas katil sambil taip entry ni..nak tak nak jew sebenarnya buat entry ni but i need to change starts from now!ada beberapa perkara yang aku kena praktikkan sepanjang cuti ni contohnya kena bangun awal setiap hari termasuk hujung minggu.oh yeah!moga-moga semuanya berjalan dengan lancar.

sampai ketemu lagi di entry seterusnya,
bye2 darling sekalian.


dalam kenangan :)



thanks for reading;)

5 orang menginap di sini:

SHURA said...

wow! dah start blogging. dah lama i tak boleh nk tgk header tu..kekekeke :P
btw rindu mila...rindu besut :(

Balqis Abdullah said...

wah, bestnyer cutiiiii..huhu

cg_mila said...

suraaaa.rindu nak g taska same2.huhu. boring giler duk umah.bru sehari:(
p/s : nt maila jalan2 besut lg.hehe

cg_mila said...

lame2 sgt cuti boring jugak balqis.tapi mmg x dpt disangkal la cuti sgt best!!heee:D

и.ғ.я © said...

Huhu lama menghilangkan... Slmt kembali cg Mila :)