Monday, February 7, 2011

Jom Kita Bongkar Rahsia Tentang Lelaki


aku petik dari sebuah majalah jew nie..hua hua hua


Lelaki hensem tetapi kurang bijak?
Umpama tin biskut yang cantik tapi kurang bijak. Elakkan dari bergaul atau pun berinteraksi dengan lelaki sebegini. Lelaki yang hensem tetapi kurang bijak ni sebenarnya lebih banyak perasan bagus saja.erk?

Lelaki yang berlagak macho?
Lelaki yang belagak macho ni sebenarnya tak realistik. Sebenarnya lelaki diperlukan untuk melindungi wanita. Sebenarnya pompuan mendambakan lelaki yang bersifat cool dan bersifat pelindung. Tak payah nak berlagak macho kalau nak tackle seseorang pompuan.

Lalaki jiwang karat?
Ada kalanya jiwang karat ni pun bagus gak sebab ia boleh membuatkan hati rasa terhibur, dihargai dan diberi perhatian sewajarnya. Penting jugak kalau dalam hubungan percintaan ni, kena ada sifat jiwang karat. Sebab bila seseorang lelaki tu jiwang karat kat girlfriend dia, mesti gadis tu akan rasa disayangi dan dicintai. Tapi kalau dah over sangat sampaikan timbul rasa meluat, itu dah jadi macam satu jenis penyakit yang amat bahaya.

Lelaki yang takut lipas?
Alamak! Sebenarnya pompuan pun takutkan lipas tau. Hahahahaha.. Setiap manusia ada kelemahan tersendiri. Tapi kadang-kadang tu melucukan jugak kalau takutkan lipas sampai fobia dan terjerit-jerit kalau lipas tu dekat ngan kita. Lebih-lebih lagi lelaki, nampak je macho. Kalau nampak lipas, hilang segala macho tu. Tapi dah sifat semula jadi nak buat macam mana kan?


kim hyun joong & yonghwa oppa!!!
nickhun.awww!

motif gambar?hahahahaha;D

sekian:)

thanks for reading;)

7 orang menginap di sini:

Cik Mus said...

motif gambar ? sbb i suka hyun joong tu..

azwa_amani said...

adehhh..mila mila...huhuhuhu..minat betul ngn mat sepet tuh yer

Azwan Aziz said...

Agak2 saya ni masuk kategori mane?hehe

cg_mila said...

mus~hiyak!!i love nickhun.hek3;D

awin~nk bwt cmne awin..sepet2 pon jadik ah.HAHA!!:P

a.a~agak2??hehehe.mesti r jiwang karat kn!!wakakakaka:P

Azwan Aziz said...

gua tak jiwang, gua sentimental jek...hahaha

cg_mila said...

eleh.ayat2 power blake.jiwang lah tu!:P

debudebukehidupan said...

XD