Sunday, December 5, 2010

PATRICK or SPONGEBOB??

Salam readers semua.harap semua sihat di samping keluarga tercinta.penulis tak berapa nak sihat.sejak sampai rumah sehingga waktu dan ketika ini, i've got flu.agak menyeksakan (dah mcm badut.hidung merah je).mebi disebabkan perubahan cuaca.Yelah, kat sini (besut, tganu) asyik ujan je 24jam.tiap-tiap detik, tiap waktu, tiap-tiap saat.tak berhenti-henti (nak meronggeng pon susah).kalau kat sana (tg.malim) tak de lah ujan 24jam.kadang-kadang ujan petang, kadang-kadang ujan malam.kadang-kadang tak ujan langsung.Yelah kan sane pantai barat, cni pulak pantai timur, dah memang musim tengkujuh pon kan, apa nak heran.so, take care ya u olls.minum air banyak-banyak.jangan main ujan k (bajet ada budak kecik yg bc belog aku nih.haha). Tapi hari ni, i bukan nak cerita pasal hujan pon.cuma nak share ckit apa yang tengah hangat sekarang kat dalam facebook.so, entry nie ditujukan kepada semua yang tak ada akaun facebook, deactive pesbuk or yang dah lame x on9 facebook.hehehe.

Semalam tengah aku syok-syok layan drama korea PLAYFUL KISS, tetiba aku stop la kejap sebab nak check email & on9 fesbuk.aku kalau tengah layan drama, memang takkan on9 benda laen dah.kalau tak, memang tak leh nak fokus.so, around 1.00 a.m bersamaan 5 dec 2010 aku pon bukaklah facebook kan nak check status-status membe yang terbaru.Guess what have i seen?har..har..har..apa yang mengejutkan , hamper separuh daripada teman-teman wanita ku kat dalam facebook menulis status mereka dengan ayat PATRICK  or SPONGEBOB..so, aku pon macam omaigod!omaigod!what happens?ada cerita terhangat yang aku terlepas ke?(itulah kau syok sgt layan korea!)..aku apa lagi, feeling-feeling macam detective terus usha-usha jew sape yang masih on9 chatbox.so, sape yang kena??haha.MUSFIRAH HASAN yang kena.then, dia pon bagitau lah kat aku apa sebenarnya yang telah berlaku.hahahaha.(agak panas jugaklah berita yg disampaikan tuh)..then, reaksi aku....ooooh patotlah.hak3!ingatkan apa lah yang berlaku tadi.yelah kan tv pon tak tengok, on9 pulak lambat.terpinga-pinga kejap.ingatkan penting sangatlah bnda alah tuh.tapi memang penting pon!!hahaha.


Then pagi ni pulak aku dapat 1 mcj yg berkaitan dengan benda alah tuh.okelah i copy paste kt sini.mesti ada yang tak tahu menahu nak tahu jugak kan apalah yang hot sangat tuh.ahahahaha.hayatilaaaaaah;)


''Okay girls,time to confuse the boys!if you are single write 'spongebob' on your status and if you are taken write 'patrick'.SQUIDWARD if u single but ur heart is taken.Pass this on every girl on chat....Don't tell the boys; it's a girl's thing...''

PASS IT


sumber : facebook

pengasas : unknown

motif : lu pikirlah sendiri



ha.korang semua nak tengok status-status itu??oke.i upload khas untuk pembaca semua.

















i just censored nama tuan empunya fb dan yg komen jep.yg like-like tuh sori, lupa nk censored.hak3.jgn marah ha;) 
peace no war!:D


hope there are no boys read my blog!ekekekekekeke:P

lepas ni kompem berlambak-lambak lagi yang akan buat status ini.but its very interesting!join it girls.

how about me???


till then, chow.
nk pikir nak letak apa kat status facebook!wakakakakaaka:P

sekian;)

thanks for reading;)

10 orang menginap di sini:

hatima said...

aku pompuan , aku pon xpaham -.-

cg_mila said...

mu bkn pompuan lah kalu tak paham.adehh!

bc ni betol2 gak.hahahaha.:P


''Okay girls,time to confuse the boys!if you are single write 'spongebob' on your status and if you are taken write 'patrick'.SQUIDWARD if u single but ur heart is taken.Pass this on every girl on chat....Don't tell the boys; it's a girl's thing...''

PASS IT

cg_mila said...

spongebob = single

patrick = taken

squidward = single but ur heart is taken

understand??

azwa_amani said...

laaaaaaaaaaaaaa itu ker ceritanyerr...ramai jugak yg letak spnge bob n ptrik dlam blog..ponin den sebb x paham''

Cik Mus said...

wah kantoi la ! haha

cg_mila said...

awin~haha.dh paham.apa lagi.update status sekarang gak!haha:P

mus~alalalala.kantoi suda!hak3:P

hatima said...

dah dah dah paham . hahaaaha

cg_mila said...

ahahahaha.gud2:)

farhana_acimek3 said...

waaa tidak 3 ary xo9 ktinggalan xde xkira~~~

cg_mila said...

hahaha.cepat2.update status facebook fana.hehehehe:)