Saturday, August 28, 2010

15-24 Ogos

Assalamualaikum semua..


Alhamdulillah, setelah sekian lama aku tidak menghupdate belog ku ini, hari ini aku berkesempatan untuk melepaskan kerinduan yang telah sekian lama aku pendam.Ada yang rindu kt belog aku x?ngeeee~ Bukan sengaja nak biarkan belog nie tak berhupdate tapi masa tak mengizinkan. Di antara tarikh entry aku tue, memang hari yg buzy buat aku dan teman-teman seperjuangan.Bagi aku 24 Ogos tue memang tarikh keramat.Nak kena submit asiment individu & asiment grup.Mane tak kelam kabutnye.Masing-masing menggelabah, tak tentu arah. Itula KAU buat lg asiment indvdu last menet!Minggu tue mmg sungguh busy ouh .Dengan kelas ganti lg (ini disebabkan gatai nak balik ct raya awai dpd org laen.RASAKAN!), kelas pagi , kelas petang & kelas malam.Tapi aku tetap bersabar mengharungi semuanya di bulan yang mulia ini.Oke da habis intro.


Ni aku nak promote sikit.Law nak baca post yang sayu, kitorang berbuka kat KAMPUS.Sila lihat belog ini.Korang hayatilah sendiri.Kang law aku karang kat sini, meleleh air mata korang.Bek korang bc post kat belog tu jep.T_T


Where am i now??boley teka tak?agak-agak?HAHA!!im HOME now!YES!happy sgt dpt peluk cium mak ayah & adek-adekku..rindu giler beb!Aku sampy umah pg td around 3 a.m.Memang tersngtlah fenat.Tapi sgala kepenatan itu terus hilang bila da smpy umah & dpt landing atas katilku yang empuk!(Sila JELEZ shura,mus,dan an).


Shura..this perenggan is just for u dear!


Izinkan beta meletakkan pic tuan hamba yang CHOMEL ini..i lebiu!!


Tengs dear tolong i semalam.Memang gelabah giler takot tak sempat catch up tren.Sory ya menyusahkan u..time kaseh banyak-bnyak tulun tepon p.cik din(tp guna kedit i),tulun bilas baju yg sy tumpang dobi tp x mnjadik, tulun sy masak piza megi n masukkan lam bekas & lastly tulun handle m/cooker ona yg tetiba wt hal..sy taw sy gediks nak balik awai sgt.haha!!tp x pe, skali skala jew sy boley balik awal.awak nak balik bila-bila masa pon boleh.tp sy tau awak bz giler mengalahkan YDP!!hek3.miss u olready!!!tp sy tetap jelez sebab awk pergi berbuka kt KFC semalam.WITHOUT ME!!!!!okela.CAMAT HARI RAYE MAAF ZAHIR & BATIN..


Dear Mus,


Mus, take care taw duk jauh-jauh..dhla u sorang jek pompuang yang join seminar for debat tuh.Memang branila u!Tabek Spring Inspector!hek3.jaga diri leklok yer.6t lpas nie u nak stay kat teratak riverview pulak kan.best la dpt BBQ.bila la nak BBQ sesame ek.hehe.oke cik mus.CAMAT HARI RAYER MAAF ZAHIR & BATIN.


JEMPUT DATANG RUMAH YER KORANG BERDUA..I BLANJA TIKET KAPAL TERBANG BECA SUDAH!!HAK3.

rindu korang berdua!!!...

bila korang nak blanja i eskrem ha????

oke.da tataw nak melalut apa kat sini.jumpe lagi hari-hari akan datang.

Sekian.Selamat Berbuka.


thanks for reading;)

2 orang menginap di sini:

ciQGue sHUra said...

mila..!!!welcome..no problem la dear..!!
adoi..
tak nyusah pon...
ni an pulak dah berlepas..asiyah pon same...warghhh..:(
lambatnye esok!!

cg_mila said...

hehehehehe...sabo jela k yunk.x lame eyh nak tggu esok..layan balik muvie2 mus tuh..6t bkak pose.pastu dh malam.lpas tu tido, esok boley balik dah.hehehe:)